Bruidsmake-up

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd!

Op deze dag wil je natuurlijk op je mooist ‘Ja’ zeggen. Ik kan je hierbij helpen met een (eenvoudig) bruidskapsel en een supermooie bruidsmake-up.

Niets is prettiger dan je in een ontspannen sfeer en in je eigen omgeving te laten opmaken door een make-up artist. Ik verzorg je bruidsmake-up en/of bruidskapsel bij jou thuis maar uiteraard kan dit ook op een andere locatie.

De combinatie van een bruidskapsel en de mooiste bruidsmake-up zal ervoor zorgen dat je je mooi voelt én er prachtig uitziet op jouw trouwdag.

Ga je tijdens de plechtigheid voor een ‘natural look’ en wil je er op het feest glamorous uitzien, kan ik op de feestlocatie je make-up bijwerken tot een avondlook.

Uiteraard kan ik ook de make-up van je (schoon)moeder, bruidsmeisje(s) en/of vriendin(nen) doen.

De Proefsessie

Ik kan bij jou thuis, of op een locatie die jij wilt, een proefsessie doen. Tijdens de proefsessie neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bespreken wat voor soort bruidsmake-up en/of bruidskapsel je wilt op jouw grote dag. Door het aanbrengen van make-up, benadruk ik jouw sterke punten door de juiste techniek en kleuren te gebruiken. Ik wil graag dat jij op jouw eigen unieke wijze kan stralen tijdens jouw grote dag. De proefsessie kunnen we ongeveer 4-8 weken vòòr je trouwdag afspreken.

Voor mij is het handig dat je een aantal ideeën verzamelt om een idee te krijgen welke kant jij op wilt.

Tijdens de proefsessie hou ik door middel van een lijst bij welke producten ik gebruik zodat het tijdens de grote dag hetzelfde uitpakt.

Ook zal ik met jouw toestemming foto’s maken van het eindresultaat.

Op deze manier kan ik op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag en zal het resultaat net zo mooi zijn als tijdens de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.